Goed Gelezen

De eerste les bij goed gelezen waarbij we "uit ons boek stappen". Hoe we dat doen? We kregen een tekst over postzegels en de juf had een boek met postzegels bij zich van vroeger.

Iemand nam een dag later een prachtig boek mee. Dat was van haar overgrootopa geweest en zat vol met eerste dag enveloppen en prachtige postzegels.
De postzegels kwamen allemaal uit eind jaren '60 en kwamen uit de Nederlandse Antillen. Er stonden ook op de enveloppen hele mooie tekeningen.

gg2

 

 

Reacties

Dag allemaal,
Uitgeverij Malmberg is de uitgeverij die de methode Goed Gelezen heeft gemaakt. Zoals we op jullie site kunnen zien, wordt er met plezier en inzet gewerkt met Goed Gelezen.
Uitgeverij Malmberg heeft een internetsite voor Goed Gelezen. Wij zouden het leuk vinden als we gebruik mogen maken van de foto’s en tekst van jullie site. Kunnen jullie ons daarvoor toestemming geven? Kunnen jullie ons een berichtje sturen?
Waarschijnlijk zitten jullie nu allemaal in een hogere groep en we hopen dat jullie nog steeds fijn met Goed Gelezen werken.
Ik wacht jullie reactie af.
Vriendelijke groeten,
Maria de Leeuw
Secretariaat basisonderwijs

wil graag begrijpend lezen oefen maar kom niet bij de oefeningen. Na aanklikken kom ik steeds weer terug bij de hoofdpagina.

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
b78b5d
Onthoud mijn gegevens!