Project provincie

Tijd om weer eens aan de slag te gaan in groepen. Iedere groep krijgt zijn eigen opdracht. Deze opdracht gaat over een provincie. Eerst goed het eerste papier lezen en proberen er achter te komen over welke provincie het gaat. Daarna gaat elke groep wekelijks aan de slag met de opdrachten.
project
Wat belangrijk is bij deze opdracht is om samen te werken. En niet om tegen te werken. Gebruik elkaars sterke punten. Er zitten een aantal opdrachten in die horen bij aardrijkskunde. Maar ook taal, rekenen, handvaardigheid, tekenen, topografie en de computer hebben we nodig.
project
De eerste opdracht was om er achter te komen om welke provincie het gaat. Daarna zorgde iedere groep voor de samenstelling van een gezin. Een vader, moeder en 2 of 3 kinderen. Dat gezin werd gemaakt en opgeplakt op een grote muurkrant. De volgende stap is om op de computer een beschrijving van ieder familielid te maken en die erbij te plakken op de muurkrant. Zo komen we elke opdracht een stuk dichter bij het eindresultaat dat we aan elkaar gaan presenteren.
project

project
project

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
bca069
Onthoud mijn gegevens!