Schoen zetten in de klas

Op woensdag de 29e november mocht iedereen zijn of haar schoen zetten in de klas. En dan was de bedoeling dat er op donderdagochtend iets in zou zitten. De spanning was voor binnenkomst in de klas al erg groot. Want eerst met alledrie de groepen die in onze hoek in het penthouse zitten, wachten tot we naar binnen mochten. Eindelijk was het zover.

schoen zoeken

Hup naar binnen en zoeken maar. Je mocht alleen je eigen schoen pakken en niet die van een ander. Er werd gezocht en gezocht en een heleboel schoenen waren te vinden.

schoen zetten 

Maar na een paar minuten bleek dat nog niemand zijn schoen had gevonden, maar wel een heleboel andere schoenen had zien staan. Hoe kan dat nou?

Gelukkig zag iemand dat er op het bord een gedicht geschreven stond. In alle drukte had nog niemand daar gekeken. Met elkaar werd het gedicht gelezen en bleek dat er iets fout was gegaan met de Pieten de avond ervoor. Maar wat dan?

gedicht lezen

Uit de klas van juf Letty kwam iemand vragen of wij onze schoenen al gevonden hadden. Nee, we hadden wel veel schoenen zien staan, maar niet die van ons. Dat bleken ook zij te hebben. Nou, toen was 1+1 al snel 2 en wisselden de kinderen van klas. En ja hoor, dat was de fout. Onze schoenen stonden bij juf Letty en die van juf Letty stonden bij ons. Gelukkig maar. Eind goed, al goed!

bij juf letty

bij juf letty

eindelijk de schoenen gevonden

Voor iedereen een lekkere chocoladelolly, een sleutel of smile en een taai taai poppetje. En omdat we twee toetsen gingen maken, mochten we het tijdens de toets opeten. Nou, dan gaat het echt wel heel goed allemaal.

 

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
8072e0
Onthoud mijn gegevens!