Sinterklaas

Het lijkt heel vroeg, maar voor je het weet gaan we in de klas lootjes trekken. Wat we ieder jaar zien is dat jullie niet goed weten wat voor cadeautje je moet invullen.

sint

Dus vandaar deze tip: juist in deze tijd krijg je allemaal reclamefolders in de brievenbus. Hierin staan vaak leuke dingen voor een klein prijsje, maar die ben je meestal vergeten als je het in moet vullen. Dus...houd die folders goed in de gaten, onthoud waar je het cadeautje kunt kopen en wat het kost. Dan kun je een aantal dingen invullen op je lootje. Wat natuurlijk belangrijk is, is de prijs. Op je lootje mag je een cadeautje opschrijven van 3 euro ( of 2 van 1,50 euro, of drie van 1 euro). Als je een aantal dingen weet op te schrijven, dan kan degene die iets moet kopen, ook echt iets vinden.

sint 

Een paar leuke suggesties: gelpennen, oorbellen, kleurpotloden, stuiterbal, stickertjes, een leuke pen of leuk potlood, voetbalplaatjes, gum, gekleurde vullingen voor je vulpen, een inktwisser, diddle spulletjes, knikkers, springtouw en ga zo maar door.

 

 

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
a626e5
Onthoud mijn gegevens!