Advertenties

Zoals jullie hebben gezien staat er sinds kort een advertentie op de site. De webmaster deed alles tot nu toe gratis (de reden dat ik voor blogse heb gekozen). Ineens is er bij alle sites dus een advertentiekolom opgezet. Die kun je er zelf niet afhalen. De webmaster moet geld toeleggen op het gratis plaatsen van de weblogs. Velen met mij hebben aangegeven niet blij te zijn met de advertentie (als het niet anders kan, nou ja), maar ook niet blij met de plek waar deze wordt geplaatst.

Ik wacht nog even af wat er gaat gebeuren nu er zoveel mensen tegen zijn. Wie weet wordt het toch nog op een andere manier opgelost. Natuurlijk houd ik wel in de gaten wat voor soort advertenties er verschijnen. In het ergste geval zoek in een andere weblogsite waar deze problemen (nog) niet aan de orde zijn.

Hopen maar dat iedereen er snel overheen scrollt en het niet aanklikt.

Een dag later blijkt dat zoveel mensen bezwaar hebben gemaakt, dat de advertenties alweer verdwenen zijn. Dit is echter voorlopig gedaan. De webmaster vraagt iedereen die een weblog heeft om 99 euro te storten op zijn rekeningnummer om het advertentievrij te houden. Betaal je dit niet, dan komen de advertenties er weer gewoon op te staan. Ik hoop dat jullie/u allemaal begrijpen dat dit voor mij een te groot bedrag is om te storten, dus in de toekomst zullen de advertenties weer gewoon terug komen en zal ik me beraden of er andere mogelijkheden zijn.

Het is een feit, er staan advertenties op de site. De webmaster heeft het bedrag wel verlaagd, maar het is alsnog 50 euro. Dus, kijk er niet naar, sla het over en je hebt er geen last van. Het is niet anders.

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
1c4ad0
Onthoud mijn gegevens!