De eerste woensdag...

Tjonge, wat een dag. De eerste woensdag met juf Irene. Van juf Jolanda hadden jullie alle nieuwe dingen en alle regels al gehoord en vandaag de eerste keer gymnastiek.

Dat dachten we! Want eerst was er natuurlijk de luizencontrole. Hierdoor was er geen tijd meer om te gymen. Dus nog maar even snel een extra kwartiertje buiten spelen. Tenslotte moeten we wel goed in beweging blijven.

 

Fronsen       Verbaasd      Verzegeld

Vandaag was ook de dag dat er een ventilatiesysteem aangelegd werd om het klimaat in de klas wat prettiger te houden. Dat gaat niet vanzelf, dus hadden we een grote trap en een grote werkman die ook hard aan het werk ging. Kabels trekken, gaten maken, plafondplaten weghalen, boren en ga zo maar door. Niet echt leuk als de juf zit voor te lezen, dus nog even gezellig met elkaar kletsen. Maar er moest natuurlijk ook wel iets gewerkt worden.

Het was een echte chaos ochtend. Precies tijdens de uitleg hoe het in groep 6 gaat met aardrijkskunde, moest er iemand overgeven. Niet erg prettig, maar daar kun je nu eenmaal niets aan doen. Gelukkig was net juf Judith van het lokaal naast ons aan het gymnastieken, dus konden we daar heen. Beneden een sopje gemaakt en juf Ina was zo lief om mee te helpen met schoonmaken. Die was bijna klaar toen juf Judith met haar klas weer terug kwam. Snel weer met al onze spullen terug en daar was de volgende die zich niet lekker voelde. Snel bellen en naar huis.

Nou, het was me het dagje wel. Wat een gedoe allemaal. Hopen maar dat het morgen weer rustiger is voor ons allemaal.

 

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
0884c7
Onthoud mijn gegevens!