een paar leuke moppen (speciaal voor Tim)

"Joost, je hebt vandaag voor het eerst sinds maanden alle rekensommen goed. Hoe komt dat?"
"Mijn vader had deze keer geen tijd om me te helpen, meester!"

Jantje zit in de klas en zegt: "Broem, broem, broem". De juf zegt: "Als je dat nog één keer doet, dan ga je naar de gang". Even later zegt Jantje weer: "Broem, broem, broem". De juffrouw zegt: "Nou ga je naar de gang". Maar Jantje antwoordt: "Dat kan niet, juf, mijn benzine is op".

Petra, die nog steeds niet kan tellen, heeft strafwerk gekregen. Ze moet 100 keer schrijven: "ik kan niet tellen". Als ze de volgende dag op school komt kijk de juf het na. Ze zegt boos: "Petra, je hebt het maar 80 keer opgeschreven." Zegt Petra: "Ja maar juf, ik kan toch niet tellen?"

Jantje en Pietje komen in een snackbar. Ze bestellen twee hamburgers. Ze krijgen wel twee hamburgers, maar eentje is veel groter dan de andere. Zegt Jantje: "Kies jij maar eerst." Pietje pakt gelijk de grootste. "Nou ja," zegt Jantje, "je moet altijd de kleinste nemen." "Die had jij zeker gekozen als je als eerste mocht?", vraagt Pietje. "Ja, ik had de kleinste gekozen", antwoordt Jantje. "Nou, zeur dan niet," zegt Pietje, "die heb je nu toch?!"

Bij een zeer belangrijke voetbalwedstrijd stapt een jongetje van een jaar of acht het stadion binnen met een kaartje voor de overdekte tribune. De controleur kijkt hem verbaasd aan, en zegt: "Zo, zo, jongeman, dat is nogal wat. Je hebt zeker een rijke vader. Wat doet 'ie eigenlijk?" Het jongetje antwoordt: "Die zoekt zich nou rot naar zijn kaartje..."

Reacties

hahahahahahahahahahahahahha die moppen zijn echt leuk

vaar kan en giraaf niet in wonen antwoort klokhuis

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
8072e0
Onthoud mijn gegevens!