Hitte !!!

Wat een warmte, of zeg maar gerust: HITTE !!!!!

's Ochtends ging het nog een beetje. Maar 's middags was het niet meer om uit te houden en het is nog niet eens heel erg warm buiten. Wel benauwd en dat merk je dan ook helemaal boven in de school. Iedereen mocht drinken als het nodig was en even je polsen onder de kraan doen. Met de ventilator op stand drie, de deuren van de gang tegen elkaar open. De klassendeuren van juf Letty en van ons tegen elkaar open en alle ramen open, het mocht niet baten. Er was geen zuchtje wind te voelen in het lokaal en het was om te smoren.

De taalles die nog op het programma stond, hebben we lekker niet gedaan. Van de juf kreeg iedereen een staaf stoepkrijt en daarmee moest je buiten op het plein een rebus maken. Dat is tenslotte ook taal. Het mocht in tweetallen of alleen. Daarna hebben we met elkaar alle rebussen geprobeerd op te lossen. Sommige waren best lastig, anderen zo duidelijk dat we ze zo op konden lossen.

Kijk maar eens naar de foto's hieronder:

stoepkrijten

stoepkrijten

stoepkrijten

stoepkrijten

stoepkrijten

stoepkrijten

stoepkrijten

stoepkrijten

Met deze laatste rebus hebben ze helemaal gelijk,
zie je wat er staat?

Reacties

Wij hebben enorm genoten van de site van groep 6c dit jaar. Zullen we volgende jaar missen!! Juf Irene, bedankt om ons zo betrokken te laten zijn bij de klas.

groetjes, Eveline

ik vond het ook heel leuk met u en juf Jolanda

het was heel erg leuk

en metu ook juf in°rene

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
11df94
Onthoud mijn gegevens!